Σπίτι

Γάμος

Βάφτιση

Πακέτα Γάμου & Βάφτισης

Όροι Χρήσης


Η ατομική επιχείρηση με την επωνυμία Κυριακή Σ. Κωνσταντινίδου και διακριτικό τίτλο ««mybestday»» που εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Γεράκη 25 104 45, Αθήνα, σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα της «www.»mybestday».gr».

Μέσω της ιστοσελίδας www.mybestday.gr παρέχεται διαφήμιση επιχειρήσεων καθώς και δωρεάν εκπτωτικά κουπόνια προς τους χρήστες της.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους, διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας στην ιστοσελίδα συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτών.

 Έννοιες

Επιχείρηση: η ατομική επιχείρηση με την επωνυμία Κυριακή Σ. Κωνσταντινίδου και διακριτικό τίτλο ««mybestday»» που εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Γεράκη 25, 104 45, e-mail: info@mybestday.gr

Ιστοσελίδα - site: η παρούσα ιστοσελίδα «www.mybestday.gr»,

Διαφημιζόμενος: κάθε επιχείρηση που μέσω της  «mybestday», προσφέρει έκπτωση για τα προϊόντα / υπηρεσίες της στους χρήστες της ιστοσελίδας με τη χρήση δωρεάν κουπονιών.

Χρήστης της ιστοσελίδας: κάθε ιδιώτης που δύναται να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα χωρίς καμία υποχρέωση.

Μέλος: κάθε ιδιώτης που εγγράφεται στην ιστοσελίδα και μπορεί να αποκτήσει δωρεάν τα κουπόνια με την έκπτωση που προσφέρει ο διαφημιζόμενος για τα προϊόντα/υπηρεσίες που διαθέτει μέσω της «mybestday»

Κουπόνι: το έγγραφο που διατίθεται μέσω της ιστοσελίδας ηλεκτρονικά στον μέλος, φέρει μοναδικό κωδικό και πρέπει να προσκομίζεται υποχρεωτικά από μέλος στον Διαφημιζόμενο.

 

 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ www.mybestday.gr

Εγγεγραμμένα μέλη

Το περιεχόμενο, οι υπηρεσίες και τα εκπτωτικά κουπόνια της ««mybestday»» παρέχονται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στους χρήστες της ιστοσελίδας που έχουν αποδεχτεί τους παρόντες όρους χρήσης. Για να χρησιμοποιήσει όμως και να τυπώσει τα εκπτωτικά κουπόνια, θα πρέπει να προβεί στην εγγραφή του μέσω της σχετικής φόρμας, χωρίς κανενός είδους επιβάρυνση οικονομική ή άλλης φύσης, συμφωνώντας να παρέχει αληθείς και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται από την ««mybestday»» και να αποδεχθεί και να σέβεται τους παρόντες όρους χρήσης. 

Τα προσωπικά στοιχεία που ζητούνται κατά την εγγραφή του χρήστη χρησιμοποιούνται στον βαθμό που είναι αναγκαίο για να λειτουργήσουν τα εργαλεία που προσφέρει η ««mybestday»» και για να ενημερώνονται οι χρήστες σχετικά με νέα και νέες υπηρεσίες. Τα προσωπικά στοιχεία δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους, παρά μόνο αν ζητηθούν - σύμφωνα με την προβλεπόμενη νόμιμη διαδικασία - από τις αρμόδιες αρχές, αν απαιτηθούν από τον νόμο, από δικαστική απόφαση, ή κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας.

Στα εγγεγραμμένα μέλη μπορεί να αποστέλλονται από την «mybestday» ενημερωτικά newsletters στο e-mail που δήλωσαν κατά την εγγραφή τους, ο αριθμός των οποίων δεν θα ξεπερνά τα τέσσερα (4) τον μήνα. Σκοπό έχουν να ενημερώσουν τα μέλη για θέματα που αφορούν την «mybestday» και τους μελλονύμφους. Τα μέλη έχουν την επιλογή να διαγραφούν από τη λίστα παραληπτών από το πρώτο κιόλας newsletter που θα λάβουν. Η επιλογή της διαγραφής από τη λίστα παραληπτών είναι διαθέσιμη σε κάθε newsletter που αποστέλλεται, ώστε κάθε μέλος να τη χρησιμοποιήσει όποτε επιθυμεί να πάψει να λαμβάνει ενημερώσεις.

 

Ειδικότεροι Κανόνες Χρήσης Photo Gallery

Τα μέλη που επιθυμούν να ανεβάσουν φωτογραφίες στην υπηρεσία Photo Gallery που προσφέρει η «mybestday», μπορούν να τις αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.btb@mybestday.gr. Τα μέλη αποδέχονται ότι είναι πλήρως υπεύθυνοι για το περιεχόμενό που αποστέλλουν και ουδεμία ευθύνη φέρει η «mybestday» . Δεν επιτρέπεται στα μέλη να δημοσιεύουν, «ανεβάζουν» ή κάνουν χρήση άλλης μεθόδου για την εμφάνιση περιεχομένου που είναι παράνομο, υβριστικό, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, ρατσιστικό, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων και προκαλεί οποιοδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα. Δεν πρέπει να δημοσιεύουν, «ανεβάζουν» ή κάνουν χρήση άλλης μεθόδου για την εμφάνιση περιεχομένου κάθε μορφής (κείμενο, φωτογραφία, κλπ) που παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε φορέα. Είναι υποχρεωμένοι να δημοσιεύουν μόνο προσωπικές φωτογραφίες ενώ σε περίπτωση που επιθυμούν να ανεβάσουν φωτογραφίες τρίτων προσώπων θα πρέπει να έχουν πάρει προηγούμενα την άδεια από τα πρόσωπα αυτά, πριν εμφανιστούν οι φωτογραφίες στο Photo Gallery. Η «mybestday» δεν φέρει καμία ευθύνη για τις φωτογραφίες που επιθυμούν τα ανεβάσουν τα μέλη, ούτε ως προς το αν έχει δοθεί σχετική άδεια από τα πρόσωπα που εμφανίζονται, από τον φωτογράφο, από τον «ιδιοκτήτη» της φωτογραφίας, αλλά ούτε και ως προς τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Παρόλα αυτά, αν προκύψει οποιαδήποτε νομική διαμάχη μεταξύ της «mybestday» και τρίτου φορέα, λόγω περιεχομένου που αναρτήθηκε από χρήστη, τότε το μέλος κατανοεί και αποδέχεται την αποκλειστική του ευθύνη για το εν λόγω περιεχόμενο που ανήρτησε και αποδέχεται να αποζημιώσει την «mybestday».

 

Ειδικότεροι Κανόνες Χρήσης RSS Feed

Απαγορεύεται η χρήση του Rss Feed σε οποιοδήποτε  ανταγωνιστικό δικτυακό τόπο προς την «mybestday» καθώς και η οποιαδήποτε μορφή επέμβασης τεχνικά σε αυτό, που να αφαιρεί τα Links και την πηγή της ροής των νέων (Rss Feed).

Διαγραφή ή άρνηση εγγραφής χρηστών

Η «mybestday» διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει με ή χωρίς προειδοποίηση οποιοδήποτε χρήστη παραβιάσει τους παρόντες όρους. Διατηρεί επίσης το δικαίωμα να αρνηθεί την εγγραφή χρήστη, που θεωρεί ότι μπορεί να βλάψει στην «mybestday» Μετά την απενεργοποίηση του λογαριασμού χρήστη, κανένα προσωπικό στοιχείο που γνωστοποίησε κατά την εγγραφή του δεν παραμένει στη βάση δεδομένων.

Έναρξη, Αλλαγή, Διακοπή Περιεχομένου και Υπηρεσιών


Η «mybestday» διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει, τροποποιεί, προσθέτει, διακόπτει, διαγράφει προσωρινά ή μόνιμα, μέρος ή το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες. Μπορεί επιπλέον να μετονομάζει κατηγορίες και στήλες της θεματολογίας του και να μεταφέρει περιεχόμενο, όπως αυτό εξυπηρετεί τις ανάγκες της καλύτερης λειτουργίας του χωρίς άλλη προειδοποίηση.

Πείτε μας την γνώμη σας

Η «mybestday» επιζητά από τα μέλη της τη δυνατότητα να εκφέρουν την γνώμη τους σχετικά με τις υπηρεσίες που διαθέτει, τους τρόπους ώστε η ιστοσελίδα να γίνει καλύτερη καθώς και την γνώμη τους για τους διαφημιζόμενους και την παροχή των υπηρεσιών που αυτοί τους προσέφεραν. Οι καταγραφές τους ανεβαίνουν στον σχετικό χώρο «πείτε μας την γνώμη σας» της ιστοσελίδας και είναι φανερές από όλους τους χρήστες της. Ο κάθε χρήστης έχει την αποκλειστική ευθύνη της αξιολόγησης του.


Λοιποί Όροι

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που δημοσιεύονται στην «mybestday» είναι μια προσφορά προς τους χρήστες και δεν αποτελούν σε καμιά περίπτωση προτροπή για την υιοθέτησή τους από τον χρήστη ή την άνευ έρευνας και διασταύρωσης χρήσης τους. Ο χρήστης έχει την αποκλειστική ευθύνη της αξιολόγησης. Στις περιπτώσεις που στο περιεχόμενο συμπεριλαμβάνονται links προς άλλους δικτυακούς τόπους, η «mybestday» δεν έχει καμία ευθύνη για τη διαθεσιμότητα αυτών, για το περιεχόμενό τους, για τους όρους χρήσης τους και για την πληρότητα των υπηρεσιών και πληροφοριών τους, ούτε και πρέπει να θεωρηθεί ότι συνδέεται μαζί τους υπό οποιαδήποτε έννοια ή ότι αποδέχεται το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες τους. Το ίδιο ισχύει και για τους δικτυακούς τόπους που οδηγούνται οι χρήστες μέσω των links των διαφημιστικών banners.


Οι ανωτέρω όροι, συμπληρώνονται από το Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Δίκαιο, καθώς και τις Διεθνείς Συνθήκες. Κάθε προσθήκη και τροποποίησή τους για να ισχύει πρέπει να αναφέρεται γραπτώς και να ενσωματωθεί στους παρόντες. Κάθε χρήστης της «mybestday» έχει αποδεχθεί ανεπιφύλακτα τους παρόντες όρους, για να κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ SITE www.mybestday.gr

 Περιορισμένη άδεια

Η «mybestday», υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που τίθενται στο παρόν και όλους τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς, χορηγεί στους χρήστες του ιστοχώρου ένα μη αποκλειστικό, αμεταβίβαστο, προσωπικό, περιορισμένο δικαίωμα πρόσβασης και χρήσης της ιστοσελίδας και των περιεχομένων στοιχείων της. Αυτή η άδεια δεν αποτελεί μεταβίβαση οποιουδήποτε δικαιώματος αφορά στην ιστοσελίδα και στα στοιχεία της και υπόκειται στους ακόλουθους περιορισμούς :

1. ο χρήστης του ιστοχώρου πρέπει να τηρεί όλες τις επισημειώσεις που αφορούν πνευματικά δικαιώματα και άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα, και

2. ο χρήστης του ιστοχώρου δεν δικαιούται να τροποποιεί την ιστοσελίδα και τα στοιχεία της με κανένα τρόπο ή να αναπαράγει ή να παρουσιάζει δημοσίως, ή να διανέμει ή με άλλο τρόπο να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα και τα στοιχεία της για οποιοδήποτε δημόσιο ή εμπορικό σκοπό, εκτός εάν άλλως επιτρέπεται με το παρόν.

 Μεταβολές/Περιοδικές Αλλαγές

Η «mybestday» διαρκώς επεκτείνει, ενημερώνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα, και τα σχετικά με αυτή προϊόντα και υπηρεσίες, ενώ παράλληλα τροποποιεί ελεύθερα και τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας. Για το λόγο αυτό συστήνεται στους χρήστες του ιστοχώρου να διαβάζουν τους όρους χρήσης σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενό τους.

Η «mybestday» διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει ή να τροποποιεί τους εφαρμοστέους όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση της ιστοσελίδας σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, χωρίς ειδοποίηση των χρηστών/συνδρομητών. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στους όρους και τις προϋποθέσεις της χρήσης θα τίθενται σε ισχύ αμέσως, δηλαδή από την ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα. Κάθε χρήση της ιστοσελίδας κατόπιν τέτοιας αλλαγής ή τροποποίησης θα θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή εκ μέρους του χρήστη/συνδρομητή των αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών. Η «mybestday» μπορεί, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να καταγγείλει, αλλάξει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας υπηρεσιών, παρουσίασης ή περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας.

 Περιορισμός Ευθύνης

Η «mybestday» δεν έχει καμία ευθύνη για την κάλυψη αξιώσεων τρίτων, οποιασδήποτε φύσης, οι οποίες τυχόν προκύψουν σε σχέση με τη χρήση, την αντιγραφή, ή την παραποίηση της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας από τρίτα μη εξουσιοδοτημένα από την «mybestday» πρόσωπα, ανεξαρτήτως εάν η «mybestday» είχε ενημερωθεί, γνώριζε ή έπρεπε να γνωρίζει αυτή την πιθανότητα.

 Δικαιώματα Βιομηχανικής και Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Το σύνολο του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες, γραφικά, σχέδια, εικόνες κλπ), των υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων του www.mybestday.gr, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Δικαίου, καθώς και των Διεθνών Συνθηκών. Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών διατίθεται αυστηρά για προσωπική χρήση και απαγορεύεται η χρήση, η επαναδημοσίευση, η διανομή, η μετάδοση, η αντιγραφή, η πώληση, η αναπαραγωγή, σε οποιοδήποτε μέσο, με οποιοδήποτε τρόπο, μετά ή άνευ επεξεργασίας. Εμπορικά Σήματα, λογότυπα, φωτογραφίες άλλων εταιριών, συνεργατών, διαφημιζόμενων και φορέων που εμφανίζονται στις σελίδες του «mybestday» αποτελούν δική τους πνευματική ιδιοκτησία και συνεπώς αυτοί φέρουν και τη σχετική ευθύνη. Ο χρήστης της ιστοσελίδας κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του δίνεται το δικαίωμα να αντιγράψει, εκμεταλλευτεί εμπορικά, πωλήσει-μεταπωλήσει, αναπαράγει, διανέμει με οποιοδήποτε τρόπο και σε οποιοδήποτε μέσο, όλο ή μέρος του περιεχομένου του «mybestday»

Η «mybestday» παρέχει στους χρήστες της ιστοσελίδας του την δυνατότητα να επιλέξουν από μια  μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που αφορούν τον γάμο και την βάπτιση και να τυπώσουν δωρεάν εκπτωτικά  κουπόνια που διατίθενται μέσα από το site, επαγγελματιών που ασχολούνται με τον γάμο και την βάπτιση χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση και υποχρέωση  και διατηρεί το δικαίωμα προβολής κάθε μορφής διαφημίσεων στις σελίδες του, ακόμη και σε αυτές που αναρτούν κάθε μορφής περιεχόμενο οι χρήστες του. Η «mybestday» δεν φέρει καμία ευθύνη για την επικοινωνία του χρήστη της ιστοσελίδας με τους διαφημιζόμενους και για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση. Οι ήδη υπάρχουσες αλλά και κάθε νέα υπηρεσία που θα συμπεριληφθεί στο μέλλον υπόκεινται στους παρόντες όρους χρήσης, εκτός αν ρητά αναφέρεται ότι ισχύει κάτι διαφορετικό κατ’ εξαίρεση. Ο χρήστης της ιστοσελίδας είναι υπεύθυνος για τον εξοπλισμό με τον οποίο συνδέεται στο Internet, για την υπηρεσία πρόσβασης σε αυτό και για τον τρόπο προστασίας του υπολογιστή του από ανεπιθύμητες εξωτερικές επιθέσεις ( από ιούς κλπ) και η «mybestday» δεν φέρει καμία ευθύνη για τα παραπάνω. Επίσης η «mybestday» δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη διαθεσιμότητά του, όταν αυτή οφείλεται σε παράγοντες που δεν μπορεί να τους επηρεάσει, όπως βλάβες του ΟΤΕ, προβλήματα των παρόχων υπηρεσιών Internet κλπ.

Ευθύνη Χρήστη

Το περιεχόμενο που αναρτά κάθε χρήστης της «mybestday»,στην σελίδα « Πείτε μας την γνώμη σας» ή φωτογραφίες στο Photo Gallery, της «mybestday» είναι αποκλειστική ευθύνη του χρήστη. Παρόλο που οι Administrators (Διαχειριστές) της «mybestday» προσπαθούν για τη διατήρηση της ευπρέπειας στο περιεχόμενο που αναρτούν οι χρήστες, λόγω του τεράστιου όγκου περιεχομένου που αυτοί αναρτούν, δεν είναι δυνατό η «mybestday» να ελέγχει όλο αυτό το περιεχόμενο, οπότε δεν εγγυάται για την ακρίβεια, την ακεραιότητα και τη νομιμότητά του και δεν έχει καμία ευθύνη γι’ αυτό, ούτε και για το αποτέλεσμα και τις συνέπειες που απορρέουν από κακόβουλη διάθεση του χρήστη. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη η «mybestday», για οποιοδήποτε λάθος ή παράληψη ή κακή διατύπωση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο που αναρτά χρήστης ή για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν προκύψουν από τη χρήση οποιουδήποτε περιεχομένου που αναρτάται, αποστέλλεται, μεταφέρεται από τα εγγεγραμμένα μέλη - χρήστες. Σε περίπτωση που η «mybestday» λάβει ειδοποίηση ή διαπιστώσει μέσω των Διαχειριστών του, ότι οποιοδήποτε περιεχόμενο προκαλεί ηθική βλάβη ή άλλη ζημία σε τρίτο πρόσωπο, διατηρεί το δικαίωμα να προβεί στην άμεση διαγραφή του περιεχομένου αυτού και ταυτόχρονα να διακόψει τη λειτουργία του λογαριασμού του χρήστη ο οποίος παραβιάζει τους όρους του παρόντος, με ή και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
Οι χρήστες, εφόσον επιθυμούν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών που τους προσφέρει η «mybestday» να «ανεβάζουν» φωτογραφίες στο Photo Gallery συμφωνούν με τα παρακάτω:

1. Να μην αναρτούν, δημοσιεύουν, «ανεβάζουν» ή κάνουν χρήση άλλης μεθόδου για την εμφάνιση περιεχομένου που είναι παράνομο, υβριστικό, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, ρατσιστικό, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων και προκαλεί οποιοδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα.

2. Να μην δηλώνουν ψεύτικη ταυτότητα ή δηλώνουν ψευδώς τη σχέση τους ή τη συνεργασία τους με κάποιο άλλο νομικό ή φυσικό πρόσωπο ή αλλοιώνουν τα αναγνωριστικά τους στοιχεία με σκοπό να μην εμφανίζονται οι ίδιοι ως οι χρήστες που αναρτούν το περιεχόμενο, αλλά κάποιος άλλος.

3. Να μην αναρτούν, δημοσιεύουν, «ανεβάζουν» ή κάνουν χρήση άλλης μεθόδου για την εμφάνιση περιεχομένου κάθε μορφής (κείμενο, φωτογραφία, κλπ) που παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε φορέα.

4. Να μην αναρτούν, δημοσιεύουν, «ανεβάζουν» ή κάνουν χρήση άλλης μεθόδου για την εμφάνιση ή εγκατάσταση κακόβουλου περιεχομένου, που σκοπό έχει να βλάψει ή να περιορίσει τη λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικού και εξοπλισμού.

5. Αποδέχονται ότι η «mybestday» διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί και να απαγορέψει τη δημοσίευση-ανάρτηση οποιουδήποτε περιεχομένου αντίκειται τους παρόντες όρους και τα χρηστά ήθη . Διατηρεί επίσης το δικαίωμα να διαγράψει ανάλογο περιεχόμενο, ακόμη και τον λογαριασμό του χρήστη που το ανάρτησε, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Σε κάθε περίπτωση και με την επιφύλαξη όσων αναφέρονται παραπάνω, ο χρήστης/ συνδρομητής έχει τη δυνατότητα να ενημερώνει τρίτους (ενδεικτικά μέσω e-mail, facebook, twitter κ.λπ.) για τις Προσφορές που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Η «mybestday» αναγνωρίζει τη σημασία της τήρησης όλων των απαραίτητων νομίμων διαδικασιών που σχετίζονται με την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες τεχνικά μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών/συνδρομητών, διασφαλίζονται ως απόρρητες. Η «mybestday» έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που τα Μέλη παρέχουν μέσω της ιστοσελίδας ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο (π.χ. τηλεφωνικά). Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των Μελών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά.

Απόρρητο Συναλλαγών

Όπως αναφέρεται και παραπάνω, η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη/συνδρομητή είναι εμπιστευτικές και η «mybestday» έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μόνο εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Η «mybestday» δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των Μελών της ιστοσελίδας και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από αυτούς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Το Μέλος μπορεί να ζητήσει οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για τον ίδιο, καθώς και τη διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορεί να τεκμηριωθεί η ύπαρξη λάθους.

Προσωπικά δεδομένα

Κατά την επίσκεψη του χρήστη στην ιστοσελίδα και προκειμένου να εκδηλώσει ενδιαφέρον είτε για τα δωρεάν κουπόνια των διαφημιζόμενων είτε για τις εκάστοτε Προσφορές, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί του ώστε να τον ενημερώνουμε για νέα προϊόντα και Προσφορές, θα ζητηθεί από τον χρήστη να δηλώσει στοιχεία που τον αφορούν (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση κ.λπ) και με αυτό το τρόπο να γίνει Μέλος. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνει το Μέλος οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά. Η ιστοσελίδα λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά δεδομένα των Μελών για όσο χρονικό διάστημα είναι εγγεγραμμένοι στις υπηρεσίες της ιστοσελίδας, τα οποία στοιχεία και διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της σχέσης του χρήστη και της «mybestday»

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνει το Μέλος στην ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την «mybestday», με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση των υπηρεσιών που χρησιμοποιεί η «mybestday». Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Το Μέλος έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Προσωπικά δεδομένα: Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (το email) μόνο όταν γίνει Μέλος και προχωρήσει σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για Προσφορά προϊόντων/υπηρεσιών ή εάν επιλέξει να λαμβάνει τα ενημερωτικά μας email.

Πληροφορίες που αφορούν την εκδήλωση ενδιαφέροντος, διάθεση εκπτωτικών κουπονιών και ενεργοποίηση Προσφοράς: Τα απαραίτητα στοιχεία για εκδήλωση ενδιαφέροντος και την δωρεάν διάθεση εκπτωτικών κουπονιών είναι το ονοματεπώνυμο του χρήστη και  η ηλεκτρονική του διεύθυνση.

Συναίνεση Μέλους :Το Μέλος αποδέχεται και συναινεί όπως η «mybestday», υπό τους όρους των διατάξεων του Ν.2472/1997, όπως έχει τροποποιηθεί από το Ν.3471/2006 και σήμερα ισχύει, θα διατηρεί σε αρχείο και θα επεξεργάζεται τυχόν προσωπικά δεδομένα του, τα οποία θα περιέρχονται σε γνώση αυτής (της «mybestday») από την επίσκεψη του Μέλους στο site με σκοπό:

·        την εκπλήρωση των όρων και υποχρεώσεων των επιμέρους υπηρεσιών, που παρέχει το site στα Μέλη του,

·        την εν γένει ενημέρωση του Μέλους,

·        την ικανοποίηση των εκάστοτε απαιτήσεων του Μέλους αναφορικά με τις υπηρεσίες που διατίθενται από και μέσω του site,

·  την ενημέρωση του Μέλους σχετικά με νέες προσφορές, υπηρεσίες, προϊόντα κ.λπ. (ενδεικτικά αναφέρονται αποστολή news letters, νέων προσφορών, νέων διαφημιζόμενων κ.λπ.) ,

·        την εύρυθμη λειτουργία του site,

·        κάθε συναφή με τα ανωτέρω ενέργεια.

Cookies

Η «mybestday»  μέσω της ιστοσελίδας έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί Cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών της ιστοσελίδας. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως το «mybestday».gr, να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να επιτρέπουν τη συλλογή πολλαπλών επιλογών του χρήστη/συνδρομητή, και την αναγνώριση χρηστών και διευκολύνουν την πρόσβασή τους στην ιστοσελίδα, και επίσης συλλέγουν δεδομένα για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Η «mybestday» χρησιμοποιεί τα Cookies για να παρέχει στους χρήστες πληροφορίες και να διεκπεραιώνει τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας.

·       Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να εμφανίσουν διαφημίσεις της «mybestday» σε ιστότοπους στο διαδίκτυο.

·         Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να κάνουν χρήση cookies για την προβολή διαφημίσεων που βασίζονται σε προηγούμενη επίσκεψη του χρήστη στο δικτυακό τόπο της «mybestday».

·         Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την εξαίρεσή τους από τέτοια χρήση των cookies από την Google,εδώ.

Επισημαίνεται ότι τα Cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα.