Πως λειτουργεί το Ηλεκτρονικό Προσκλητήριο

Επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή από το τηλέφωνο. Αφού κατασταλάξουμε ποιο template σας αρέσει τότε θα σας ζητήσουμε το αντίστοιχο υλικό που θα χρειαστεί για να αρχίσουμε να στήνουμε το ηλεκτρονικό προσκλητήριο. Θα δημιουργήσουμε ένα μοναδικό link (url) που θα περιέχει τα ονόματα σας για τον γάμο ή το όνομα του παιδιού για την βάπτιση π.χ.

www.mybestday.gr/giorgosmaria ή www.mybestday.gr/eleni

Όσο θα δουλεύουμε το ηλεκτρονικό προσκλητήριο, ταυτόχρονα θα μπορείτε να βλέπετε την πρόοδο του και να διορθώνουμε τυχόν λεπτομέρειες.

Όταν θα είναι έτοιμο το ηλεκτρονικό προσκλητήριο θα μπορείτε να το μοιραστείτε με τους καλεσμένους σας στα social media, με email, με ομαδικό sms και με τον οποιοδήποτε άλλο τρόπο θέλετε εσείς. Η ηλεκτρονική πρόσκληση είναι συμβατή σε οποιαδήποτε συσκευή destop, tablet και smartphone.


.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.mybestday.gr/wp-content/uploads/2022/12/img-blog_06.jpg); }.cata-page-title.cata-page-title-image.cata-use-overlay .page-header-wrap:before { background: rgba(0, 0, 0, 0.3); }