Γάμος

Κτήμα Κεκρωπία
Περιοχή: Κορωπί | Κατηγορία: Γάμος | Υποκατηγορία: Αίθουσες δεξιώσεων-ΚτήματαΈκπτωση
10%
Mόνο στο MyBestDay

Το κτήμα «Κεκρωπία» βρίσκεται στην περιοχή του Κορωπίου, στην οδό Γεωργίου Βασιλείου σε απόσταση 4,4 χλμ από τον κεντρικό δρόμο της περιοχής (Βασιλ.Κων/νου). Είναι χτισμένο στους πρόποδες της Ανατολικής Αττικής μέσα στον ελαιώνα και ακριβώς κάτω από τον μεγάλο πευκώνα του βουνού. Το κτήμα διαθέτει Βυζαντινό εκκλησάκι και θέατρο χωρητικότητας 700 θέσεων. Στο κήπο μπορούν να φιλοξενηθούν 400 άτομα, το ίδιο και στον κλειστό χώρο που διαθέτει.

Σε συνεργασία με το «QCS» αποτελεί την ιδανική λύση γιατί συνδυάζεται η υψηλή ποιότητα με τις ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Τα μενού ποικίλουν ανάλογα με τις ανάγκες και προσδοκίες που έχει ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος και προσαρμόζονται με τις επιθυμίες του. Υπάρχουν πολλές προσφορές μενού που μπορείτε να βρείτε, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, όπως επίσης και πολλές έξτρα παροχές (στολισμός,Dj,παρκαδόροι),σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Όλες οι απαιτήσεις και παρακλήσεις σας θα αντιμετωπιστούν με επαγγελματικό και αποτελεσματικό τρόπο, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε μια άψογα οργανωμένη και επιτυχημένη εκδήλωση με τον πιο οικονομικό τρόπο. Κύριο μέλημά μας είναι ο συνδυασμός ποιότητας και τιμής.

Οι τιμές των μενού ξεκινάνε από 24€ για δεξίωση βάπτισης, όπου περιλαμβάνεται και ο στολισμός των τραπεζιών και το βιβλίο ευχών και 26€ για γάμο με τις ίδιες παροχές. Κατάστημα:Quality Catering Services-Τουτούζης Κωνσταντίνος
Περιοχή:Κορωπί
Διεύθυνση:Βασ. Κωνσταντίνου 44
ΤΚ:19 400
Τηλέφωνο:210 6628938-9 / 6977280329
email:info@mycatering.gr
website:www.mycatering.gr www.qualitycateringservices.gr

Βρείτε το στο χάρτη
Κατεβάστε και τυπώστε το κουπόνι μας δωρεάν και επωφεληθείτε της έκπτωσης στο κατάστημα