ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ στο Ηλεκτρονικό Προσκλητήριο

Δήλωση Προσβασιμότητας My Best Day

Ενημερώθηκε: Οκτώβριος 2020.

Γενικά

Η My Best Day προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες του είναι προσβάσιμες σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Η My Best Day έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπος του γίνεται ευκολότερος στη χρήση και πιο προσιτός για άτομα με αναπηρίες, με την πεποίθηση ότι κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια, ισότητα, άνεση και ανεξαρτησία.

Προσβασιμότητα στην My Best Day

Η Best Day καθιστά διαθέσιμο το UserWay Website Accessibility Widget το οποίο τροφοδοτείται από έναν αποκλειστικό διακομιστή προσβασιμότητας. Το λογισμικό επιτρέπει στην My Best Day να βελτιώσει τη συμμόρφωσή του με τις Οδηγίες προσβασιμότητας περιεχομένου Web (WCAG 2.1).

Ενεργοποίηση του Μενού Προσβασιμότητας

Το μενού προσβασιμότητας My Best Day μπορεί να ενεργοποιηθεί κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του μενού προσβασιμότητας που εμφανίζεται στην αριστερή πλευρά της σελίδας. Αφού ενεργοποιήσετε το μενού προσβασιμότητας, περιμένετε λίγο για να φορτωθεί το μενού προσβασιμότητας στο σύνολό του.

Αποποίηση Ευθυνών

Η Best Day συνεχίζει τις προσπάθειες της για να βελτιώνει συνεχώς την προσβασιμότητα του ιστότοπου και των υπηρεσιών του με την πεποίθηση ότι είναι η συλλογική ηθική μας υποχρέωση να επιτρέπουμε την απρόσκοπτη, προσβάσιμη και ανεμπόδιστη χρήση όπως για όλους από εμάς με αναπηρία.

Σε μια συνεχή προσπάθεια βελτίωσης και αποκατάστασης προβλημάτων προσβασιμότητας, σαρώνουμε επίσης τακτικά τη My Best Day με το UserWay’s Accessibility Scanner για να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε κάθε πιθανό εμπόδιο προσβασιμότητας στον ιστότοπο μας. Παρά τις προσπάθειές μας να κάνουμε όλες τις σελίδες και το περιεχόμενο στη My Best Day πλήρως προσβάσιμο, κάποιο περιεχόμενο μπορεί να μην έχει προσαρμοστεί πλήρως στα αυστηρότερα πρότυπα προσβασιμότητας. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν βρήκαμε ούτε προσδιορίσαμε την καταλληλότερη τεχνολογική λύση.

Εδώ για Σένα

Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με οποιοδήποτε περιεχόμενο στη My Best Day ή χρειάζεστε βοήθεια με οποιοδήποτε μέρος του ιστότοπου μας, επικοινωνήστε μαζί μας κατά τις κανονικές εργάσιμες ώρες όπως περιγράφεται παρακάτω και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Εάν επιθυμείτε να αναφέρετε ένα ζήτημα προσβασιμότητας, έχετε απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Πελατών My Best Day ως εξής:

Email: info@mybestday.gr


.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.mybestday.gr/wp-content/uploads/2022/12/Accessibility_02.jpg); }